Varför Botox?

Uncategorized

Botox är till för att få dina muskler att slappna av och för att fylla ut och ge ett lyft till hela ditt ansikte.Ingrepp med botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan anpassas för behandling av exempelvis problem med svettningar på händer och fötter.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, osynliggöraarga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.Botox Injections - How Botox Works - Cost, Results & Side Effects

Dina muskler i ansiktet hör ihop och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är bra mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.Med botox i pannan blir det attmusklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän Rynkbehanling göteborg.

Botox pris

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox varierar priserna.

Du kan exempelvisbehandlabotox panna,botox argrynka eller botox käke för att nämna några utav områdena som du kan behandla.

En detaljerad offert ges under din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Ni diskuterar vilket område du vill habotox, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbehandling med botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Hur går det till vid en botox injektion?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Sedanhar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklarasteg för steg, pris och för att besvara om du har några frågor.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botoxförut, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*