SUP – Vad är det?

Uncategorized

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en träningsform som har blivit mycket uppmärksammad i Europa och särskilt i Sverige. Paddleboard fungerar som så att utövaren står på en speciell surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du ha din paddleboard i de flesta vattentyper och drag. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att använda din Stand Up Paddleboard, beroende på vilken vattentyp som du har din SUP i.
Stand Up Paddleboard
Det viktigaste för SUP är att välja rätt paddelbräda. Det gör stor skillnad i användandet av paddleboard om du har valt en paddle board som är till för din SUP aktivitet. Paddelbräda är tillgängliga i två olika varianter. Till synes är båda alternativen lika, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård SUP är skapad för högre hastighet, är glidanpassad och är fördelaktig om du inte vill fylla upp din paddelbräda varje gång och vill ut på vattnet direkt. Fördelen med en uppblåsbar paddle board är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och testa på nya SUP möjligheter dit du reser https://stockholm-sup.se.
Testa på SUP Yoga
SUP finns i olika varianter och med den smarta paddleboard är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddleboard. Träningsformen SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
Stand Up Paddle Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddle Stockholm runt. Stand up paddle är en träningsform som är till för både unga och gamla och som förmedlat en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddleboard ett bra val som passar för alla.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*